سقف کاذب رابیتس را میتوان به دو شکل منقش به طرح یا زیرساخت دیگر سقفهای کاذب مورد استفاده قرار داد. پیش از اجرای انواع سقف کاذب بر اساس سلیقه خود، طرح پیشنهادی مشاوران و متراژ محیط، ابتدا باید سقف رابیتس را پیادهسازی نمود. تمام انواع سقف کاذب بر روی سقف اصلی نصب خواهند شد؛ اما امکان اتصال میان برخی از متریالهای سقف کاذب و سقف اصلی وجود ندارد. در چنین مواقعی جهت ایجاد بستر لازم، جلوگیری از وجود هرگونه شیب اضافی و تحمل وزن زیاد باید به پیادهسازی سقف کاذب رابیتس پرداخته شود.
استفاده از سقف راویز منجر به پوشش تاسیسات برقی و ترکهای سقف اصلی شده و با بهکارگیری نور مخفی یا متمرکز، محیط دارای شکل خاص و شیکی خواهد شد. طی این مقاله در رابطه با سقف کاذب رابیتس و مزایا استفاده از آن اطلاعاتی را در اختیار شما قرار خواهیم داد. در صورت علاقه به کسب اطلاعات در خصوص نصب انواع سقف کاذب و پیادهسازی سقف رابیتس در ساختمان هستید؛ تا انتهای این مطلب با کناف احسانی همراه باشید.
رابیتس نوعی توری فولادی مشبک بوده و جهت پوششدهی نما سقف استفاده خواهد شد. سقف کاذب رابیتس در اثر اتصال ورقهای فولادی مشبک با کمک مفتول گالوانیزه رابیتسبندی به صورت یک لایه به شبکه فرعی ساخته خواهد شد. وجود میلههای افقی و عمودی برای مقاومت بیشتر رابیتس لازم و ضروری است. علاوه بر سقف کاذب میتوان هنگام پوشش دهی بتن سیمانی و گچ بری در ساختمان نیز از سقف راویز استفاده نمود.
بهکارگیری رابیتس ارتفاع زیاد سقف را کاهش داده و سطحی صاف و بدون شیب اضافی ایجاد خواهد کرد. اکنون با ایجاد هارمونی میان طرح و رنگ سقف کاذب رابیتس با دیوار در کنار تکنیکهای نورپردازی، نمای داخلی ساختمان را زیبا کنید. در صورت استفاده از افراد ماهر و حرفهای جهت نصب سقف کاذب رابیتس، طرحهای ظریف و زیبا در محیط خلق کرده و جلوه خاصی به ساختمان ببخشید.
سقف رابیتس با زیرسازی از نبشی و میلگرد، تشکیل شده و یکی از انواع سقفهای کاذب بهشمار خواهد رفت. رابیتس در ساختمان سبب پیوستگی میان سقفهای کاذبی چون: پی وی سی و سطحهای دیوار، خواهد شد.
همچنین با وجود سقف کاذب رابیتس، بستر مناسبی جهت نصب انواع تاسیسات و اتصالات برقی شکل خواهد گرفت. با توجه به نصب انواع سقفهای کاذب در ساختمانهای اداری یا مسکونی، استفاده از رابیتس نیز با استقبال چشمگیری مواجه شده است.
از مهمترین کاربرد سقف رابیتس میتوان به سر درب ورودی ساختمان و مجسمههای تزئینی اشاره کرد. اما اصلیترین بخشهای مورد استفاده راویز در ساختمان، شامل موارد زیر است: